الشيف الموج الصامت


يجب عليك تسجيل الدخول او تسجيل لمشاهدة الاقتباس المخفي
لو سمنة ممكن
زبدى لا
بس ليه ما أجرب المربة
هتكون حلو حادق في نفس الوقت
 
نرجع لموضوعنا ..

أخونا

MesterPerfect


ما رأيك طريقة طبخ البطة بالطريقة المصرية أفضل أو بالطريقة اللبنانية ..
 
يجب عليك تسجيل الدخول او تسجيل لمشاهدة الاقتباس المخفي
علا ضمانتك يعني أنو ما بيأثر على .......................................
الحجات دي مفهاش مزاح هههههههههههههه
 
يجب عليك تسجيل الدخول او تسجيل لمشاهدة الاقتباس المخفي
لبنانية فيها زبدة
مصرية فيها سمنة
فبالتأكيد اختار المصرية لأني مبحبش الزبدة
 
يجب عليك تسجيل الدخول او تسجيل لمشاهدة الاقتباس المخفي
تمام
يبقى ندهنها زبدة ونحشيها بالفريك وجوز الطيب
 
يجب عليك تسجيل الدخول او تسجيل لمشاهدة الاقتباس المخفي
انا كنت هكتب سمنة بلدي بس خشيت أني ما أستطيع وصفها
طبعا نحن بحكم أننا نعيش في قرية لا نستخدم إلا السمنة البلدي
 
بس برضو أنتم بتقلقوني
محدش طمأنني بخصوص الأندومي وال.......................................
 
يجب عليك تسجيل الدخول او تسجيل لمشاهدة الاقتباس المخفي
يا عم انا مش باخد بشهادة الأفلام
شهادتك أنت تكفي وزيادة ??
 
أتصلت على الموج أسأله :

أضراسي على قدي ما أقدر آكل القاسي ، فيه طريقة في الطبخ نجعل البط لين ..

راح الأفندي مصورني .. بإعترافه .
 
يجب عليك تسجيل الدخول او تسجيل لمشاهدة الاقتباس المخفي
تخيل أنني مبحبش الحمام دونن عن العائلة كلها
 
عودة
أعلى أسفل